BB GLOW

Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom uw ogen en verkleint zelfs je poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

Tijdens de microneedling behandeling kan de huid met het Meso White BB Glow serum verzorgt worden. Het serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose. Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent.

Indien je de behandeling regelmatig herhaalt, kan dit effect zelfs weken aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid, en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon. Het serum is vrij van kleurstoffen.

De behandeling

Eerst wordt uw gezicht gereinigd van make-up

Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na reiniging met de bubggle gel ,die de porien opent, en exfoliatie wordt de BBcreme-ampulen met natuurlijke ingredienten aangebracht op uw huid met een dermapen.

Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar; licht, medium en donker. De tint dat het best bij uw huid past wordt geselecteerd en onder de huid doorgedrongen met behulp van een micronaald met 0,25 mm tot 0,5mm naalden. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidskleur.

Vervolgens wordt er een masker voor gezichtsbehandelingen over de huid aangebracht gedurende 20 minuten om de genezing van de huid te kalmeren en te verbeteren. Dit helpt om de textuur van de huid te verjongen en te verfijnen.

Kan het verkleuren onder de zon?

Het verkleurt niet in de zon.  De producten bevatten geen pigmenten noch ingrediënten die onder zon kunnen verkleuren. Enkel is het verboden om eerste week (tot liefst 2 weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.

Hoe lang gaat de BBglow mee?

Dit is afhankelijk van hoeveel sessies je neemt en wat je huidtype is. Bij een droge huid zal het resultaat 7 tot 8 maanden blijven terwijl het bij een vette huid 4 tot 6 maanden zal zijn.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na 1 sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en na elke sessie wordt de houdbaarheid verlengt.

Wie kan niet behandeld worden?

Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of chemo therapie ondergaat, kunt u de behandeling niet ondergaan.

Voor wie is een BB glow serum behandeling geschikt?

De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes. De behandeling heeft een positief effect op:

-Oneven huidskleur
-Kwetsbare en gevoelige huid
-Sproeten
-Verkleuring
-Hyperpigmentatie
-Acné vlekken
-Couperose
-Ouderdomsvlekken

Categories: Behandeling