top of page

Boek uw afspraak online

Bekijk onze behandelingen

 • Hydrafacial
  Wat is Hydrafacial? De hydrafacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de porien vrij van vuil te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat, een soort stofzuigertje. Deze onzuiverheden worden verzameld in een reservoir, en dat kan erg bevredigend zijn voor iedereen die een sterke maag heeft. Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd. De hydrafacial is een vorm van hydradermabrasie, een milde variant op de meer ingrijpende behandelingen zoals chemische peelings of dermabrasie, maar met hetzelfde doel: een nieuwe, jonge huidlaag tevoorschijn toveren. Hydradermabrasie is ontwikkeld als alternatief voor microdermabrasie, wat de huid soms gedehydrateerd kan achterlaten. Zoals microdermabrasie, maar dan met serums in plaats van kristallen. Hydrafaical richt zich op alle huidproblemen: • Fijne lijntjes + rimpels • Elasticiteit + stevigeheid • Egale teint + jeugdigheid • Huidtextuur • Pigmentvlekken • Verstopte porien • Verstopte huid • Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd. • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender. • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen. • Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.
 • Manicure & Pedicure
  Verzorging van voeten, handen en nagels Even tijd voorjezelf, om gewoon te ontspannen of ze de hoognodige verzorging te geven. Waarom je ook die tijd neemt, bij Berry’s Beauty verzorgen wij u voeten, handen en nagels met alle aandacht en uitsluitende kwaliteitsproducten. Bij Berry’s Beauty ga je na je pedicure of maicure ontspannen en goed verzorgt weer naar buiten. Manicure behandeling Door invloeden van buitenaf kunnen de handen en nagelriemen droog en ruw zijn en je nagels in mindere conditie. Met behulp van een manicure behandeling breng je de handen weer in topconditie. Deze uitgebreide manicure behandeling bestaat uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, scrubben van de handen, handmassage, nagels lakken of gellak. (50 min.) Heb je geen tijd voor een uitgebreide manicure behandeling maar wil je wel mooi verzorgde handen? Dan hebben wij voor jou de korte manicure behandeling. Deze korte manicure behandeling bestaat uit: nagels vijlen en nagelriemen verzorgen. (25 min.) Pedicure behandeling Wil je mooie nagels en geen last meer hebben van pijnlijke klachten, eelt of likdoorns, dan is onze pedicure behandeling een uitkomst. Naast gediplomeerde pedicures zijn wij ook medisch-pedicure. Ook kan je uw pedicure behandeling uitbreiden met een voetmassage of b.v. met lakken van uw teennagels. Extra behandelingen voor je voeten, handen en nagels Lakken handen/ teennagels Gellak Voetmassage Voetscrub
 • Henna Brows
  Henna Brows Hoe geweldig zou het zijn om ‘s ochtends wakker te worden en je wenkbrauwen al goed te hebben? Dat kan bij Berry’s Beauty. Wat zijn henna Brows? Henna Brows zijn eeen vorm vam wenkbrauwverkleuring die wordt gebruikt om de huid onder de wenkbrauwharen te vlekken. Het doel hiervan is om een schaduw te werpen of een illusie van diepte en volheid in het gebied te creeren. Henna is gemaakt van een natuurlijke kleurstof van een plant die bekend staat als hina of de hennaboom. Hoe lang blijft Henna Brows zitten? Henna brows blijven vier-zes weken zitten, maar het is afhankelijk van je huidtype. Als je een drogere huid hebt, gaan de Henna Brows meestal wat langer mee dan bij iemand met een vettige huid. Zijn er verschillende kleuren Henna brows? Jazeker, wij werken met de Brazilian Brows ,er is Brown, Black, Midium Chestnut, Dark Chestnut, Midium Blond en Dark Blond. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met de specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit. Voordelen: Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig. Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur. Duurzame, natuurlijke kleuring. Vervaagt niet. Veilig en effectief. Geurloos, geen ammoniak. Henna Brows kan niet bij: Zwangerschap Alopecia of chemotherapie Overgevoeligheid voor Henna Allergie voor noten (waltnoten) Reactie/ uitslag haarverf Wenkbrauwen hebben recent een Chemische kleuring gehad (binnen 2 weken)
 • Medik8 Peeling
  Medik8 Peelings Medik8 peelings zijn samengesteld om specifieke huidprobelem aan te pakken. Ze zijn de perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat. Hoe gaat het in zijn werk? De specialiste van Berry’s Beauty bekijkt eerst de huid om te kijken welke peeling het best geschikt is voor de huid. De specialiste legt ook uit hoe de huid na twee/vier dagen na de behandeling eruit zou kunnen zien. Voor de behandeling is het noodzakelijk je huid voor te bereiden met de juiste producten van Berry’s Beauty. De behandeling Vooraf de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. Na het aanbrengen van de Medik8 peeling kan het warm/branderig aanvoelen. Bij het verwijderen van de Medik8 Peeling is dit gevoel binnen een uur verdwenen. Na de Medik8 Peeling wordt de huid rood en geeft een lichte zwelling. Adviezen na de Medik8 Peeling Producten gebruiken van de salon Vaker de peeling doen Zonlicht te vermijden na de Medik8 Peeling Twee tot 4 dagen na de behandeling gaat de huid vervellen Medik8 WhitePeel (30 min) Mildepeeling speciaal ontwikkeld voor de huid met pigmentvlekken. Een complete en zeer effectieve behandeling voor gezicht, hals en decollete op basis van diverse ingredienten met verhelderende eigenschappen. White Balance therapie helpt bij het voorkomen van de verschijning van donkere vlekken en egaliseert zichtbare tekenen van vroegtijdige verouderingen. Medik8 Licht Peel (30 min) Een milde peeling voor acne en rimpels. De Medik8 Light Peel vermindert tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van talg. Medik8 Beta Peel (30 Min) Brengt snel acne onder controle en verlaagt het risicoop toekomstige litteken. De Beta Peel gaat alle drie de fronten van acne tegen door zich apart op elkfront aan te vallen. Medik8 Jessner Peel (30 min) Een stimulerende en regenerende behandeling voor de huid. Met een mix van acht actieve ingredienten, geselecteerd op hun kracht van zachte werkingsmechanismen. Medik8 Eyepeel (15 min) Een ultra zachte maar effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterde celvernieuwing van regeneratie.
 • Dermapen
  Dermapen Heeft u last van pigmentvlekken, acne of rimpels? Dan is de dermapen behandeling bij Berry’s Beauty de perfecte oplossing! Dermapen behandeling De dermapen bevat kleine naalden die de huid beschadigd, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Vooraf zal er een hyaluronzuur serum worden aangebracht op de behandelde huid. Daarna zal de huidtherapeut van Berry’s Beauty de dermapen in roterende bewegingen over uw huid bewegen, dit geeft een prikkelende gevoel. Bij een diepe plaatsing kan de huid iets bloeden. De huid zal na deze gezicht behandeling nog een/twee uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat wordt elke dag iets minder maar er zal nog enkele dagen een rode gloed zichtbaar zijn. Na twee/drie dagen kan de huid iets gaan vervellen. De medewerker van Berry’s Beauty kan u altijd een crème adviseren.
 • Cryolipolyse
  Ben jij ook je vet zat, vries nu je vet bij Berry’s Beauty! Velen van ons herkennen het wel, vet op de buik, armen, kin, benen, heup, etc. die maar niet weg willen. We hebben een nieuwe oplossing, de cryolipolyse bij Berry’s beauty. Wat is de cryolipolyse? Cryoliplyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeer geschikt om de moeilijke kilo’s kwijt te raken. Afvallen met de cryolipolyse kan voor een oplossing zorgen wanneer jij af wilt van jouw vet. Hoe werkt de cryolipolyse? Er worden pads op je lichaaam geplaatst zodat ze de vet kunnen opzuigen. De pads koelen op het bovenste laag van het lichaamsvet af tot vier graden. Hierna wordt het geheel gekoeld, zodat er geen kou kan ontsnappen. De cryolipolyse pakt zo de vetcellen om het omringde weefsel te beschadigen. Er zal een diepe koeling ontstaan, waardoor er een beter resultaat behaald wordt. Welke zonnes kunnen behandeld worden? Armen, taile Taille, billen Lovehandles Buik, benen Zwembandjes, zadeltassen Heupen Hoe voelt de cryolipolyse behandeling aan? Als de pads worden geplaatst ervaar je een intense koud gevoel op de plaats die behandelt word. Dit geeft wat prikkkelend/trekkend gevoel de eerste minuten. Als de huid en de vetcellen eenmaal een lage tempreratuur hebben bereikt, wordt de plek gevoelloos waar is behandeld. Na de behandeling zal de huid wat rood eruitzien, dit trekt snel weg. Na de behandeling wordt de plek waar behandeld is op het lichaam tien minuten gemaseerd. Na de behandeling zal er gedurende twee tot vier weken een licht beurs gevoel zijn. Dit komt omdat de vetcellen vernietigd zijn. Voordelen cryolipolyse ✓ Goedkoper ✓ Geen injecties ✓ Minder risico’s ✓ Wordt op een natuurlijke wijzen afgebroken ✓ Dat de vet definitief weg blijft ✓ Pijnloos ✓ Bepaal zelf hoever je wilt corrigeren ✓ Geen incisies nodig
 • Pijnloos ontharen
  Wie bij ontharen aan een pijnlijke gebeurtenis denkt, is nog niet bij Berry’s Beauty in Leusden geweest! Hier is 100% pijnloos ontharen de standaard en de behandelingen zijn geschikt voor iedereen. Wilt u ook een pijnloze laserbehandeling om van uw ongewenste haargroei af te komen? Dan ontmoeten we u graag in een van onze kliniek! Soprano Ice Laser & Soprano Titanium Laser Bij Berry’s Beauty werken we met geavanceerde lasertechnieken; de Soprano Ice Laser, de Soprano Titanium Laser is een innovatieve ontharingsmethode van deze lasers samen. Dankzij deze laserapparaten is definitief ontharen mogelijk. En door het unieke behandelprotocol in onze kliniek worden de lasers zo gehanteerd dat het ontharen ook geheel pijnvrij is. Ontharen met laser; ook waar de huid gevoeliger is Of u nu een lichte of donkerder huid heeft, blonde, bruine, lichte of grijze haren, u kunt bij ons terecht. Want u vindt hier altijd een laserbehandeling waarmee ook u zich kunt laten ontharen. Bovendien kunnen we met deze lasermethodes alles ontharen, ook de gevoelige delen zoals het gezicht, de nek en de bikinilijn. Een overzicht van de lichaamsdelen die we met laser ontharen, ziet u op de prijslijst.
 • Fillers
  Wat zijn fillers? Fillers zijn opvulmiddelen die in de huid worden geïnjecteerd voor volume herstel en het opvullen of verminderen van rimpels in het gezicht. Een injectie met hyaluronzuur of dermale filler kan de ogen, neus, mond, wangen, lippen, kin en wallen behandelen. Herhaal de filler behandeling voor blijvend resultaat. Bekende merken: Radiesse Belotero Fillers Fillers zorgen voor direct volumeherstel en zijn een bewezen methode om het onvermijdelijke verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Een filler behandeling is geschikt voor een behandeling van diverse probleemgebieden in het gezicht. Met de tijd ondergaat de huid zichtbare veranderingen. Het gezicht krijgt minder volume en rimpels worden zichtbaar. Fillers kunnen helpen deze processen tijdelijk te verbergen. De spanning van de huid wordt tijdelijk verhoogd om rimpels te verminderen. Deze processen worden onder andere in gang gezet door een vermindering van natuurlijke volume gevende en vocht inbrengende stoffen in de huid. De concentratie van lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur en collageen verminderen, de botstructuur neemt af en onderhuids vet verplaatst zich. Fillers zorgen voor vernieuwd volume en vervangen het onderhuidse vet. Berry’s Beauty legt u uit hoe dit proces werkt en wat u kunt doen om deze ontwikkelingen tegen te gaan. Berry’s Beauty: Specialist in Huidverjonging Bovendien is Berry’s Beauty gespecialiseerd in filler behandelingen. Wij werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen, veilige en effectieve fillers, aangebracht door medisch geschoold personeel. Berry’s Beauty biedt medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties. Daarnaast bent u verzekerd van een hoogstaande behandeling met minimale risico’s. Veiligheid Deskundigheid Strikte Hygiëne Uitsluitend Medisch Personeel Alle verschillende soorten Fillers Berry’s Beauty heeft verschillende filler behandelingen. In de eerste plaats zijn er hyaluronzuur fillers. Deze bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, zijn volumeverhogend en vochtinbrengend. Aangezien dit een lichaamseigen stof is, is dit een relatief veilige en goed werkende behandelmethode voor het opvullen van rimpels. Daarnaast zijn er ook fillers die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Omdat deze behandelingen minimaal invasief zijn, kunnen deze ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere gezicht fillers of andere ingrepen. Wat zijn Dermal Fillers? Dermal Fillers zijn injectables, ontwikkeld om een verlies van het natuurlijk aangemaakte eiwit collageen en de glucose bouwsteen hyaluronzuur te compenseren. In het bijzonder zorgen zij er voor dat de huid opgevuld en egaal wordt. Radiesse is een dermale filler die diepe rimpels en plooien vermindert en de aanmaak van collageen door de huid extra stimuleert. Zodoende kan deze dermal filler de huid liften en herstellen met een minimaal invasieve procedure. Meer weten over Radiesse dermal filler? Onmiddellijk volume herstel Stimuleert de aanmaak van collageen Minimaal invasieve behandeling Hoog veiligheidsprofiel Natuurlijke resultaten Wat zijn Hyaluronzuur Fillers? Hyaluronzuur fillers zijn de oplossing wanneer lijnen en rimpels moeten worden tegengegaan. Daarnaast is het van belang dat het volume in het gezicht hersteld wordt. Tenslotte wordt de huid gerehydrateerd en kunnen lijnen, groeven en rimpels gemakkelijk worden weggewerkt. Belotero heeft een uitgebreid assortiment voor verschillende filler ingrepen in het gezicht. Deze hyaluronzuur fillers kunnen de gezichtscontouren versterken voor een natuurlijk resultaat. Meer weten over Belotero Hyaluronzuur filler? Onmiddellijk volume herstel Zuivere fillers Natuurlijk resultaat Hoogstaande behandeling Minimale Risico’s Het verschil tussen Botox en Fillers Fillers en Botox opereren in hetzelfde gebied, maar zijn zeker geen benamingen voor dezelfde procedure. Om de werking van botox te begrijpen, beginnen we bij de oorzaak van het probleem. Hoewel beide injectables gebruikt kunnen worden om rimpels te behandelen, werken de twee op een andere manier. Fillers worden met name gebruikt om de rimpels op te vullen en de huid te verjongen. Daarentegen wordt botox (botuline toxine) gebruikt om de spier zelf te ontspannen, waardoor rimpels verminderen. De werkzame stoffen zijn ook anders: Fillers bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur, calcium en stimuleren de aanmaak van collageen. Botox is een eiwit aangemaakt door de clostridium botulinium bacterie. Botuline Toxinen verslappen de spierbeweging waar rimpels door veroorzaakt worden. De beide behandelingen versterken elkaar en worden dan ook vaak in combinatie met elkaar gebruikt. De Risico’s van Fillers en de oplossingen Zoals elke (cosmetische) ingreep zijn er risico’s verbonden aan een behandeling met fillers. Echter worden deze risico’s door Berry’s Beauty gereduceerd tot het minimum aan de hand van een aantal factoren. Een geslaagde ingreep begint natuurlijk bij een goede arts! Om te beginnen zijn onze medewerkers medisch geschoold. Berry’s Beauty heeft al 12,5 jaar ervaring en voert jaarlijks meer dan 5000 behandelingen met succes uit. Ervaringen van onze klanten kunt u lezen op onze website. Helaas kan het natuurlijk voorkomen dat het lichaam een afwijkende reactie heeft op de geïnjecteerde stof. Een van de bijwerkingen is een lichte zwelling die na een aantal dagen gewoon verdwijnt. Aangezien hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, komen deze reacties niet vaak voor. Knobbelvorming en infecties kunnen worden opgelost met hyaluronidase als het een tijdelijke filler betreft. Vermijd het gebruik van Permanente Fillers Permanente fillers zijn gevaarlijk en het risico op complicaties is een stuk hoger dan bij tijdelijke fillers. Daarnaast zijn permanente fillers vaak geen lichaamseigen stoffen, wat op zich al een risico met zich meebrengt aangezien de stof niet afgebroken wordt. Het risico op infecties ligt hoger en ook allergische reacties treden sneller op. Permanente Fillers zijn niet op te lossen en moeten vaak chirurgisch verwijderd worden. Fillers zijn tijdelijk met een reden: het gezicht is altijd onderhevig aan veranderingen. Wanneer een permanente filler wordt aangebracht is het effect niet te voorspellen en kan de cosmetische ingreep juist een tegenovergesteld effect hebben. Tijdelijke Fillers – Verlaagd Risico op Complicaties Tijdelijke fillers bestaan voor het grootste gedeelte uit hyaluronzuur en worden afgebroken door het lichaam. De injectables kunnen niet worden ingekapseld en veroorzaken zelden complicaties. Mocht zich er wel een complicatie voordoen, is deze op te lossen met hyaluronidase. Ook zijn deze stoffen allen grondig getest en moet de behandeling herhaald worden om resultaat te zien. En dat is ook hoe het gezicht werkt: geen dag is hetzelfde! Eigenlijk investeert u dus meer in de toekomst met het gebruik van een tijdelijke filler. Diverse Filler Behandelingen per probleemgebied van het gezicht Deze opvulmiddelen worden gebruikt om uw jeugdige uitstraling terug te laten keren. Om het proces beter te begrijpen moeten we terug naar de oorzaak van het probleem: hoe ontstaan de individuele probleemgebieden en nog belangrijker: Wat kunnen we doen om deze te herstellen? Bekijk de diverse behandelingen en lees meer op de bijbehorende achterliggende pagina’s. 1. Lippen – Diverse behandelingen De lippen opvullen met fillers is een van de populairste ingrepen in de cosmetische wereld. De mond is een gebied waar veel mensen meer volume zouden willen hebben. In de medische wereld wordt dit ook wel een lipvergroting genoemd. Door de lipcontouren te injecteren kan volumeherstel bereikt worden. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden: marionetlijnen, liplijnen, rimpels in de bovenlip en de neuslippenlijn kunnen allemaal aangepakt worden. 2. Ogen en Wallen behandelen De ogen worden ook wel de spiegel van de ziel genoemd. Ook daarom hebben ingrepen die dit gebied in het gezicht behandelen een grote impact op de uitstraling. Wallen worden gekenmerkt door hangende huid rondom de ogen. Ook aan de zijkant van de ogen kunnen rimpels ontstaan. Deze rimpels worden ook wel kraaienpootjes genoemd. De oogspieren moeten hier hard werken om de huid in plooi te houden. Andere problemen in dit gebied zijn het behandelen van holle ogen, zakkende wenkbrauwen of fronsrimpels. Dit wordt meestal gedaan met een combinatie van botox en fillers. 3. Behandelingen voor de Neus en Kin Wanneer u niet tevreden bent met de huidige stand van uw neus, bijvoorbeeld wanneer u een bobbel of kuil heeft. Een neuscorrectie is dan een logische ingreep. Deze kunnen gemakkelijk worden opgevuld met fillers om zachtere contouren en een natuurlijk gelaat te creëren. Ook volumeverlies in de kaak kan gemakkelijk worden gecompenseerd. Een ingevallen kin opvullen met fillers is dan een logische stap. Zeker wanneer u last heeft van een verslapte kaaklijn, hangende mondhoeken of een sombere blik. 4. Het opvullen van Voorhoofd en Wangen Wanneer u last heeft van rimpels in het voorhoofd, is een combinatie van fillers met botox een logische stap. Deze rimpels kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld een huidoverschot dat zorgt voor zakkende wenkbrauwen. De voorhoofdrimpels verwijderen is dan een logische keuze. De voorhoofdspier moet dit proces compenseren, wat weer zorgt voor nieuwe rimpels. Wangen Fillers worden bijvoorbeeld gebruikt om ingevallen wangen op te vullen. Dit is het resultaat van het krimpen van de schedel bij het ouder worden. De huid krimpt niet mee en hierdoor kunnen ingevallen wangen ontstaan. Een liquid facelift zou dit probleem kunnen verhelpen. Door op de juiste plek te behandelen met wangen fillers kan dit volume weer hersteld worden. Waarom Berry’s Beauty de specialist is in Fillerbehandelingen Simpel. Omdat het bij Berry’s Beauty gaat over wat u vanbinnen voelt. Deze reden is vaak leidend bij een cosmetische ingreep. Daarom vinden wij het belangrijk om uw binnenkant en buitenkant zo goed mogelijk bij elkaar aan te laten sluiten! Op deze manier komt uw innerlijke schoonheid naar buiten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en cosmetische ingrepen zonder ingrijpende operaties door middel van veilige behandelmethodes. Jaarlijks voeren wij meer dan 5000 behandelingen uit. Ons personeel is uitsluitend medisch geschoold, Berry’s Beauty heeft al meer dan 12.5 jaar ervaring. Wilt u weten wat klanten over ons zeggen? Lees dan de ervaringen en recensies van onze behandelingen. De Prijzen van een Filler behandeling met Radiesse of Belotero Bij Berry’s Beauty zijn we open over onze tarieven. U weet precies de prijs van uw behandeling, afhankelijk van de grootte van de ingreep. Bekijk de tarieven van uw filler behandeling hier. De tarieven van elke behandeling kunt u hier vinden. De resultaten van een filler behandeling kunnen per persoon verschillen. Professioneel advies over Fillers nodig? Vraag dan een gratis consult aan! Wilt u een cosmetische ingreep laten uitvoeren? Voor het volledige behandelaanbod kunt u terecht bij onze vestigingen in onder andere Groningen, Drenthe, Den Haag, Utrecht en Zwolle. Wilt u een overzicht van het aanbod per locatie? Neem dan contact met ons op! Hier vindt u het antwoord op andere vragen. Berry’s Beauty staat altijd voor u klaar. Wij kunnen u tijdens een gratis consult alles vertellen over de verschillende behandelingen en alle locaties waar deze uitgevoerd worden! Wij kijken naar het grotere geheel en laten uw innerlijk en uiterlijk naadloos bij elkaar aansluiten door middel van hoogstaande behandelingen met minimale risico’s.
 • Botox behandeling
  Botox behandeling Een Botox behandeling kan zowel een behandeling zijn om rimpelvorming te voorkomen, als om bijvoorbeeld migraine, overmatig transpireren en tandenknarsen te voorkomen. Een Botox behandeling is een behandeling met botuline toxine type A. Botox is een merk, andere botuline toxine merken zijn Vistabel, Azzalure, Dysport en Bocouture. Dit artikel gaat over de cosmetische mogelijkheden van Botox. Klik hier voor de medische toepassingen. Rimpels ontstaan met name op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkst is. Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de spieren minder samen trekken, en de huid gladder wordt. Na een Botox behandeling behoudt u bij professioneel gebruik uw natuurlijke uitstraling, waarbij het gezicht zachter en jonger wordt. De rimpel verdwijnt, de blik wordt weer open en ontspannen; zonder dat u er anders uit gaat zien. Hoe ziet een Botox behandeling er uit? Wanneer u meer informatie wilt over een Botox behandeling dan kunt u een vrijblijvend consult plannen met één van onze cosmetisch artsen. Mocht u in aanmerking komen voor een behandeling en u wilt dat ook graag, dan kunt u kiezen voor een behandeling. De behandeling duurt 5-10 minuten. De juiste dosering botuline toxine wordt in een steriele omgeving met een zeer dunne naald op de juiste plek ingespoten. In de komende dagen ontspant de spier zich, trekt niet meer samen om een rimpel te worden. Ontspannen zonder rimpels De meest voorkomende behandelindicatie is de fronsrimpel. Mensen die vaak fronsen hebben aan het eind van de dag vaak een vermoeid of gespannen gevoel. Naast dat de behandeling de frons “glad strijkt” biedt het de cliënten ook een ontspannen gevoel. Het drukkende gevoel op de ogen zal verdwijnen. Preventief tegen rimpels? Botuline toxine heeft ook preventieve kenmerken. Rimpels ontstaan door mimiek; lachen, huilen, boos kijken, verbaasd zijn, etc. Bij iedere mimische beweging ontstaat er een “vouw” in de huid. Deze vouw herstelt zich bij jonge mensen door voldoende collageen en elastine in de huid. Met de jaren blijven eerst lijntjes zichtbaar, die zich met de loop der jaren ontwikkelen tot rimpels. Toediening mag in Nederland alleen worden gegeven door artsen, het is echter raadzaam voor een ervaren cosmetisch arts of plastisch chirurg te kiezen, iemand die u vertrouwd. De cosmetisch artsen van Kliniek Vrijdag behoren tot de meest ervaren van Nederland. Benieuwd naar welke vragen jij aan de cosmetisch arts kunt stellen tijdens een consult? Check hier de meeste gestelde vragen over Botox: - Waarom zou ik voor Kliniek Vrijdag kiezen voor een Botox behandeling? Cosmetisch arts Burcu Gundogdu opereert tevens in het Alrijne Ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie. Veel aangezichtschirurgie geeft een voorsprong in de kennis over de anatomie. Daarnaast heeft cosmetisch arts Peter den Otter vele jaren ervaring als cosmetisch arts. Zij hebben verstand van schoonheid! Ruim 95% van de cliënten is positief over het gevoel (ontspannen) en effect (storende rimpels verdwenen) na behandeling. - Waarom kiezen Kliniek Vrijdag cliënten voor een Botox behandeling? Klanten vinden gemiddeld dat zij er 5 jaar jonger uitzien Ruim 97% van de cliënten is tevreden over het resultaat Cliënten waarderen Kliniek Vrijdag met een 9,1 Resultaat houdt tot 5 maanden aan - Wat zijn de risico’s van een Botox behandeling? Botuline toxine wordt zeer veel in de medische en cosmetische wereld gebruikt. Het is echter wel zo dat het product in de juiste dosering en op de juiste plek moet worden geïnjecteerd. Er zijn in het algemeen geen complicaties, gevaren of nadelen bij een behandeling. Allergische reacties blijven achterwege gezien de lage dosering. In uitzonderlijke gevallen kan een inspuiting een vreemd effect hebben, dat tijdelijk aanhoudt. Dat is het geval als er een horizontale rimpel vlak boven de wenkbrauw wordt behandeld met botuline toxine; een ‘hangend’ ooglid is dan het tijdelijke gevolg. De behandelende arts zal dan ook altijd heel goed de afweging maken welke rimpels voor een behandeling in aanmerking komen. Mensen met een zenuw- of spieraandoening en zwangere vrouwen mogen niet behandeld worden. Dit is beleid uit voorzorg. Ongeveer 1 tot 2 % van de mensen heeft antistoffen tegen botuline toxine. Bij hen heeft de behandeling geen of onvoldoende effect. De volgende bijwerking van Botox zijn bekend – Roodheid of zwelling van de huid voor ca 5 minuten – Blauwe plek op de injectie plaats. Dit komt bijna niet voor. Anders verdwijnt dit meestal binnen 1-2 dagen. De ene arts is de andere niet. Het behandelen met Botox en fillers is een erkende medische specialisatie. Juist omdat het een particuliere behandeling betreft, moet de kwaliteit optimaal zijn. Wij werken uitsluitend met loyale en toegewijde cosmetisch artsen, die al jarenlange ervaring hebben. Kosten Botox behandeling Voor veel mensen zijn de kosten van een behandeling belangrijk. De prijzen bij verschillende klinieken liggen behoorlijk ver uiteen. Wij raden u aan te kiezen voor een kliniek met ervaren cosmetisch artsen, waarbij wordt gewerkt met wetenschappelijk bewezen botuline toxine (FDA approved). Kliniek Vrijdag garandeert altijd concurrerend te werken. Het intakegesprek is altijd met de behandelend arts. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan uw behandelend specialist.
 • BB GLOW
  BB GLOW Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom uw ogen en verkleint zelfs je poriën! De behandeling is pijnloos en veilig. Tijdens de microneedling behandeling kan de huid met het Meso White BB Glow serum verzorgt worden. Het serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose. Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent. Indien je de behandeling regelmatig herhaalt, kan dit effect zelfs weken aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid, en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon. Het serum is vrij van kleurstoffen. De behandeling Eerst wordt uw gezicht gereinigd van make-up. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na reiniging met de bubggle gel ,die de porien opent, en exfoliatie wordt de BBcreme-ampulen met natuurlijke ingredienten aangebracht op uw huid met een dermapen. Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar; licht, medium en donker. De tint dat het best bij uw huid past wordt geselecteerd en onder de huid doorgedrongen met behulp van een micronaald met 0,25 mm tot 0,5mm naalden. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidskleur. Vervolgens wordt er een masker voor gezichtsbehandelingen over de huid aangebracht gedurende 20 minuten om de genezing van de huid te kalmeren en te verbeteren. Dit helpt om de textuur van de huid te verjongen en te verfijnen. Kan het verkleuren onder de zon? Het verkleurt niet in de zon. De producten bevatten geen pigmenten noch ingrediënten die onder zon kunnen verkleuren. Enkel is het verboden om eerste week (tot liefst 2 weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos. Hoe lang gaat de BBglow mee? Dit is afhankelijk van hoeveel sessies je neemt en wat je huidtype is. Bij een droge huid zal het resultaat 7 tot 8 maanden blijven terwijl het bij een vette huid 4 tot 6 maanden zal zijn. Hoe snel zie ik resultaat? Na 1 sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en na elke sessie wordt de houdbaarheid verlengt. Wie kan niet behandeld worden? Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of chemo therapie ondergaat, kunt u de behandeling niet ondergaan. Voor wie is een BB glow serum behandeling geschikt? De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes. De behandeling heeft een positief effect op: Oneven huidskleur Kwetsbare en gevoelige huid Sproeten Verkleuring Hyperpigmentatie Acné vlekken Couperose Ouderdomsvlekken
 • Acné behandelingen
  ACNE BEHANDELING Met een acne behandeling worden puistjes, oneffenheden, mee-eters en littekens behandeld door een van onze professionele dermatologen en huidtherapeuten. Om een optimaal resultaat te behalen, werken wij met een behandelplan op maat. Voorafgaand aan de behandeling onderzoeken we de huid, waarbij we uw huidtype bepalen en inschatten in welke mate de acne actief is. De vervolgbehandeling kan bestaan uit in- of uitwendige medicatie, reinigingsinstructies, huidtherapie of een combinatie van deze methodes. Om meer duidelijkheid te geven over een acne behandeling bespreken wij het ontstaan van acne, de verschillende behandelmethoden en de kosten en vergoeding van de behandeling. Tevens geven wij tips en adviezen voor een stralende huid. WAT IS ACNE EN HOE ONTSTAAT HET? Acne – ook wel acne vulgaris genoemd – is het meest voorkomende huidprobleem ter wereld. Patiënten die last hebben van de huidaandoening bestempelen acne zelfs als een van de vervelendste huidproblemen. We spreken van acne wanneer de poriën zijn verstopt met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid, waardoor rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen ontstaan. Het is goed om te weten dat iedereen talg en talgklieren heeft. De huid bevat ongeveer vijftien talgklieren per vierkante centimeter. Deze klieren produceren talg om de huid soepel te houden. Bij een overmatige talgproductie raken de openingen van de haarzakjes waar het talg in uitkomt verstopt, waardoor acne ontstaat. Vrijwel iedereen krijgt in zijn jeugd te maken met deze huidaandoening, maar ook veel volwassenen kampen met het huidprobleem. De heftigheid van acne varieert echter per persoon: de een heeft slechts een paar onopvallende pukkeltjes, terwijl de ander een uitgebreide aandoening heeft waarbij er puistjes ontstaan op de neus, het voorhoofd en de wangen. Deze pukkels en puistjes kunnen ook op de rug, schouders, hals en nek voorkomen. Tevens kunnen er pustels en infiltraten in de huid ontstaan die vrij pijnlijk en groot kunnen zijn. WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN ACNE BEHANDELING? Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op een acne behandeling leggen wij uit wat u kunt verwachten. Wij hebben de behandeling onderverdeeld in vier stappen: STAP 1: EEN VRIJBLIJVEND CONSULT Acne kan op diverse manieren behandeld worden. Om ervoor te zorgen dat we het probleem op de juiste manier aanpakken, onderzoeken we uw huid zorgvuldig. Aan de hand van de uitkomst hiervan stellen we een behandelplan op. Hierin staat onder andere welke producten u thuis dient te gebruiken en wat u thuis moet doen om de huidbehandeling te ondersteunen. Eventueel kunnen we medicijnen aanbevelen voor een optimaal resultaat, hiervoor werken onze dermatologen en huidtherapeuten nauwkeurig samen. De behandeling van acne zal worden vergoed door de zorgverzekering als u een verwijsbriefje heeft van de huisarts. Van jeugdpuistjes tot acnelittekens, bij Polikliniek de Blaak behandelen we acne op elke leeftijd. STAP 2: DE ACNE BEHANDELING Naar aanleiding van het intakegesprek en de huidanalyse adviseert de dermatoloog een of meerdere behandelingen. Om ervoor te zorgen dat u een duidelijk beeld heeft bij de diverse behandelingen hebben wij deze kort voor u samengevat. DIEPTEREINIGING Het accent van een acne behandeling door de huidtherapeut ligt op het manueel reinigen van de huid. Hierbij worden blackheads en whiteheads (mee-eters) verwijderd met behulp van een dun, klein naaldje. Het doel van de dieptereiniging is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Nadat de acne verminderd of verholpen is, kunnen er in enkele gevallen wat littekentjes achterblijven of is er een grove huidstructuur te zien. MEDICATIE Om de acne zo snel mogelijk te verhelpen, kunnen we in combinatie met de behandeling medicatie voorschrijven. Bij Polikliniek de Blaak maken wij gebruik van de volgende soorten medicijnen: Medicatie om talgvorming te verminderen Ontstekingsremmende medicatie Medicatie tegen de groei van bacteriën Medicatie tegen abnormale verhoorning van de afvoergangen van de talgklier MICRODERMABRASIE Net zoals bij de peeling wordt door middel van kristallen de bovenste huidlaag – bestaande uit dode en oude huidcellen – verwijderd. Met deze methode kan de huid (in tegenstelling tot bij de peeling) plaatselijk en intensief behandeld worden. Doordat het apparaat gesloten en steriel is biedt microdermabrasie uitkomst bij actieve acne. LASERBEHANDELING Wanneer de acne rustig is of zelfs helemaal is verholpen, kunnen de littekentjes met een intensieve laserbehandeling behandeld worden. Bij de fractionele CO2-laser wordt per behandeling een deel van de huid vervangen, waardoor in een paar behandelingen de hele huid wordt vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat de huid een betere structuur en spanning krijgt. Een laserbehandeling is zeer geschikt voor de behandeling van acnelittekens, grove poriën, fijne rimpels en pigmentvlekken. CHEMISCHE PEELING Een chemische peeling verwijdert de bovenste huidlaag. Een diepe peeling is zeer geschikt voor het behandelen van acnelittekens. De gehele bovenste huidlaag wordt vernieuwd. De hersteltijd van een diepe peeling is enkele dagen. STAP 3: HUIDVERBETERINGS- EN PRODUCTADVIES VAN DE DERMATOLOOG Omdat acne een chronische aandoening is, dient de behandeling een langere tijd voortgezet te worden. Ondanks dat de acne niet volledig geneest, zorgen we ervoor dat de huidaandoening rustig wordt. Met behulp van de juiste behandeling, medicatie en producten verbeteren we samen met u uw huid. Een van onze huidtherapeuten zal u dan ook adviseren wat betreft het reinigen en verzorgen van uw huid om uw huidconditie te verbeteren. STAP 4: EEN STRALENDE EN GOED AANVOELENDE HUID Naarmate het aantal behandelingen vordert, zult u het eerste resultaat zien. Vaak is het effect zichtbaar na ongeveer één maand. Het is hierbij wel belangrijk dat u de instructies van de dermatoloog nauwlettend opvolgt en de voorgeschreven medicatie inneemt. Het resultaat varieert per persoon: bij de ene patiënt is er een groot verschil te zien na één behandeling, terwijl het bij een andere patiënt meerdere maanden kan duren voordat het resultaat zichtbaar is. DE DUUR VAN DE BEHANDELING De duur van de behandeling is afhankelijk van het verloop van het genezingsproces. In het begin van de behandeling zal de behandelingsfrequentie hoog liggen en kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de huid iedere week of om de twee weken te behandelen. De behandelingsfrequentie neemt af naarmate de conditie van de huid verbetert.
 • Gezicht ontharen
  Gezicht ontharen Ongewenst haar op het gezicht komt vooral voor op de bovenlip, kin, maar ook op de zijkanten van het gelaat. Als het om weinig haartjes gaat, kan je die regelmatig verwijderen met een pincet, maar dat veroorzaakt al gauw irritaties en kan zelfs littekens veroorzaken. Comfortabel en discreet Voor altijd van uw ongewenste haar af Gratis intakegesprek Gezicht definitief ontharen U kunt eerst starten met bijvoorbeeld de bovenlip en / of kin en dan kijken hoe het u bevalt. Wij bieden ook een aantrekkelijke all-in prijs voor het hele gelaat. Overweeg om uw hele gezicht perfect en definitief te ontharen. De uitdrukking “op het eerste gezicht” geeft al aan dat altijd eerst het gezicht beoordeeld wordt door anderen. Laat daarom uw gehele gezicht definitief verfraaien. Dan bent u af van het dagelijks ritueel voor dit gevoelige gebied. U kunt dit nu definitief en pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laser ontharingsmethode. Het geavanceerde LightSheer DUET diode lasersysteem is geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI). Permanent gezicht ontharen Solution Clinic beschikt over het LightSheer DUET diode lasersysteem, de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een comfortabele manier. Dit is een cosmetische behandeling die het haar permanent verwijdert. Het gebruik van deze laser ter behandeling van grotere oppervlakten, reduceert de behandeltijd tot 75% ten opzichte van andere ontharingsapparatuur. Huidvriendelijke werking van onze lasermethode De geavanceerde LightSheer Diodelasers die wij gebruiken zijn geschikt voor alle huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI). De gekoelde laserkop (Chilltip) wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De krachtige lichtbundel die de kop slechts een fractie van een seconde uitzendt, wordt daarbij omgezet in warmte. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. Toepassing van de innovatieve Chilltip, die de huid koelt zowel gelijk voor, tijdens en na elke puls en het maar zo kort afgeven van de warmte, beschermt de huid optimaal. Juist dit maakt onze lasermethode vrijwel pijnloos. Omdat blonde, grijze en rossige haren geen pigment hebben, kunnen deze helaas niet behandeld worden. De beste behandeling voor een goede prijs Wij zijn overtuigd van onze aantrekkelijke prijsstelling die van toepassing is op uw specifieke situatie. Wilt u graag meerdere gebieden laten behandelen? Informeer dan naar onze aantrekkelijke pakketprijzen. Vrijblijvend intakegesprek In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw type huid en haarconcentratie, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet. Ook laten wij u dan graag onze comfortabele behandelruimtes zien. U kunt altijd een afspraak maken voor uw behandelingen met onze huidspecialiste op een moment dat het u schikt, ook in de avond en op zaterdag.
 • Carbon laser peeling
  Carbon laser peeling De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid. Wat doet de Carbon Laser Peel? Huidverjonging Verminderen van rimpels en fijne lijnen Verminderen van talgproductie Verhogen van collageenproductie Waar is de Carbon Laser Peel geschikt voor? Verwijderen van rimpels Grove poriën Acne Littekens Herstellen van de vette huid De behandeling is Geheel pijnloos Duurt 30-45 minuten Eenmalig of in kuur Werking De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen. Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de Q-Switch ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen kan bereikt worden met de laser. De energie van de Q-Switch ND Yag Laser – 1064 NM golflengten – wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert. De behandeling De huidtherapeut zal beginnen met het reinigen van het gezicht. Vervolgens wordt de Carbon peeling aangebracht op de huid. Zodra deze opgedroogd is wordt er middels de laser begonnen met de afschiltering van de huid. Door de laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huidtherapeut de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een herstellende en hydraterende masker.
 • Harmony XL Pro
  Bij Berrys Beauty werken we met het zeer betrouwbare laserplatform Harmony XL Pro. Met deze krachtige laser kunnen we wel zes verschillende indicaties behandelen. Iedere indicatie wordt behandeld met een eigen techniek en aanpak. Het laserplatform bestaat uit verschillende handstukken waardoor de mogelijkheden zeer groot zijn. Door de verscheidenheid van deze laser kunnen we perfect maatwerk leveren voor iedere leeftijd en voor elke huidskleur. Over ClearLift Huidverjonging Huidverslapping wordt veroorzaakt doordat de huid met de jaren gaat hangen door een verminderde aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastinevezels. Zelfs als u gezond eet, sport en afvalt, kunt u last hebben van probleemzones. Probleemzones in het gelaat zoals: onderkin, hangende hals of hamsterwangen kunnen ervoor zorgen dat u niet gelukkig bent met uw uitstraling. Deze laser facelift wordt uitgevoerd met een gefractioneerde Q-switched laser van Alma Lasers. Dit is een zogenaamde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zonder de opperhuid te beschadigen. De behandeling is zeer geschikt voor de verouderde huid en kan het hele jaar door worden uitgevoerd; Dus ook in de zomer. Bij de ClearLift-behandeling blijft uw huid in tact en bent u direct na de behandeling toonbaar. ClearLift behandeling De Harmony XL Pro laser stuurt laserstraaltjes in de lederhuid; Dat is de laag onder de opperhuid. Door deze laserstraaltjes worden de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen. Nieuw collageen betekent: huidvernieuwing en huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden in de huid worden hersteld. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 033-8801850
bottom of page